Sweden

Strategisk inköpare

Skellefteå Sverige ansök senast 21 oktober 2018

Är du på jakt efter nya utmaningar? Vi behöver förstärka inköpsavdelningen med en strategisk inköpare. Vi letar efter en driven, snabblärd och flexibel person som kan hitta förbättringar och besparingar bland våra inköpta komponenter.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som strategisk Inköpare innebär att du arbetar för att uppnå bästa totalkostnad för inköpta komponenter, både på lokal nivå och tillsammans med kollegor i den globala inköpsorganisationen.

Du uppnår detta bland annat genom kostnadsförbättringsprojekt, upphandlingar och att driva processförbättringar och uppföljningar mot leverantörer.

Du arbetar nära den egna organisationen för att förstå och utveckla behov och krav såväl som att föra ett gott samarbete med våra leverantörer.

Resor ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

För att lyckas väl i denna tjänst tror vi att du har lätt för att bygga relationer samt har förmågan att interagera med kollegor och träffa överenskommelser med leverantörer.

Du har en god planeringsförmåga och kan tydligt kommunicera mål och krav.

Du är förändringsbenägen och har ett intresse att kontinuerligt driva affärs- och processförbättringar både internt och mot leverantörer.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av strategiskt inköp, är kunnig och intresserad av teknik, ekonomi samt har lätt för att samarbeta med andra människor. Arbetet kräver att du har lätt för att sätta dig in i kravspecifikationer, ritningar och ekonomiska kalkyler.

Arbetet förutsätter att du har goda IT-kunskaper. Att kunna uttrycka sig väl i både svenska och engelska är ett krav.

Vill du veta mer

Kontakta inköpschef Mikael E. Bjugård för mer information på mobil 070-550 03 44.

Facklig företrädare

Unionen: Stig Boman, telefon 0910-871 07.
Sveriges ingenjörer: Dennis Johansson, telefon 0910-871 72.

Ansökan

Ansökningar kommer att hanteras löpande med sista ansökningsdag den 21/10. Din ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickar du till Anna Eriksson-Ek genom att klicka på "Ansök" nedan.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Alimak Hek AB som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Alimak Hek AB har cirka 375 anställda och ingår i Alimak Hek koncernen. Alimak Hek erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.

Om Skellefteå

Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.

Klicka på knappen "ansök" för att eposta din ansökan till:

Nära dig

Vi finns representerade på sex kontinenter och våra sälj-, service- och uthyrningsföretag stödjer våra kunder genom ett stort sortiment av oöverträffade och starkt efterfrågade produkter och tjänster.