Sweden

Projektledare - Service

Skellefteå Sverige ansök senast 20 januari 2019

Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn då ska du söka arbete hos oss! Vi söker en driven och utåtriktad projektledare som vill vara en del i vår framgång.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för hela genomförandet av installationsprojekt, refurb och uppgraderingar som bedrivs med utgångspunkt från vår serviceorganisation. Du förväntas hantera projekten du leder genom att arbeta proaktivt för att ledtider och åtaganden hålls mot kunden. Du kommer att rapportera status på alla projektets delar avseende tid, kostnad, framsteg, problem, risker och möjligheter till servicechef. Arbetet innebär hantering kring offentlig upphandling, kundkontakter, teknisk dokumenthantering, ett nära samarbete internt inom konstruktion och tillverkning blir avgörande men även med övriga servicetekniker.

Kvalifikationer

Akademisk utbildning inom teknik eller el med tidigare dokumenterad erfarenhet av att leverera och leda projekt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i arbete med PC. En god förmåga att uttrycka dig pedagogiskt i tal och skrift är samt en stor portion servicekänsla är meriterande. Har du genomgått Arbetsmiljöutbildning Bas-P, Bas-U och har kunskaper kring entreprenadjuridik så är detta meriterande.

Du är en utåtriktad problemlösare och tycker om att jobba i team med människor, samtidigt som du vet vad du vill och inte rädd för att ta egna initiativ och beslut när det behövs.

Vill du veta mer

Kontakta avdelningschef Pierre Söderlund för mer information på telefon 0910-87150, mobil 070-676 98 19 eller e-post: pierre.soderstrom@alimakgroup.com

Facklig företrädare

Unionen; Stig Boman, telefon 0910-871 07. Sveriges ingenjörer; Dennis Johansson, telefon 0910-871 72.

Ansökan

Din ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickar du till Anna Eriksson-Ek genom att klicka på "Ansök" nedan.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 20/1. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med företag som vill sälja tjänster.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Alimak som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Alimak har cirka 375 anställda och ingår i Alimak Group. Alimak erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.

Klicka på knappen "ansök" för att ta reda på mer om tjänsten.:

Nära dig

Vi finns representerade på sex kontinenter och våra sälj-, service- och uthyrningsföretag stödjer våra kunder genom ett stort sortiment av oöverträffade och starkt efterfrågade produkter och tjänster.