Sweden

Planerare, Skeppningskoordinator

Skellefteå Sverige ansök senast 18 november 2018

Vi söker en medarbetare till planering eller skeppning. Tjänsten avser heltid och är en visstidsanställning med tillträde så snart som möjligt. Din placering kommer att bli antingen på skeppnings- eller planeringsavdelningen beroende på dina kvalifikationer.

Skeppningskoordinator

Du kommer att jobba med att planera och boka transporter för reservdelar och hissleveranser, fakturera och avisera kunder samt att utfärda skeppningsdokument. Inom dina ansvarsområden blir du kontakten utåt mot kund och speditör.

Planerare

Du kommer att jobba med att beställa och leveransbevaka, lova ledtider och bevaka utleveranser av våra kund- och reservdelsorder samt serva våra produktionsgrupper med tillverkningsorder och information.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning. Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller högskoleutbildning inom området. Du skall ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Arbetet kräver att du har goda IT-kunskaper.

Personlighet

Som person ska du vara serviceinriktad, snabbtänkt, noggrann och strukturerad med god organisatorisk förmåga. Du ska vara ansvarskännande och trivas med att jobba självständigt inom ditt område, men samtidigt ha god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vill du veta mer

Kontakta planeringschef Kerstin Stenberg på tel 076-108 73 98, e-post: kerstin.stenberg@alimakgroup.com eller tf planeringschef Erika Ulander, på tel 0910-870 80, e-post: erika.ulander@alimakgroup.com

Facklig företrädare för Unionen är Stig Boman, telefon 0910-871 07. Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Ansökan

Ansökningar kommer att hanteras löpande med sista ansökningsdag 2018-11-18. Din ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickar du till Kerstin Stenberg genom att klicka på "Ansök" nedan.

Ange i din ansökan ifall du är intresserad av jobb som planerare, skeppningskoordinator eller båda.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Tjänsten avser heltid och är en visstidsanställning med tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Alimak som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Alimak har cirka 375 anställda och ingår i Alimak Group. Alimak erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.

Klicka på knappen "ansök" för att eposta din ansökan till:

Nära dig

Vi finns representerade på sex kontinenter och våra sälj-, service- och uthyrningsföretag stödjer våra kunder genom ett stort sortiment av oöverträffade och starkt efterfrågade produkter och tjänster.