Sweden

Ekonom

Skellefteå Sverige ansök senast 11 november 2018

Vi är ett expansivt världsledande företag som tillverkar kuggstångsdrivna hissar. Just nu behöver vi förstärka vår ekonomiavdelning under en period. Är du en duktig ekonom som vill bidra och vara en del av vår framgång då ska du söka arbete hos oss!

Arbetsuppgifter

I denna tjänst arbetar du bland annat med löpande affärs- och kostnadsredovisning, avstämningar, deklarationer, leverantörsfakturor samt kundreskontra. Du kommer att arbeta i en internationell miljö och du rapporterar direkt till företagets ekonomichef. Du kommer också att vara en del i avdelningens utvecklingsarbete där vi jobbar med ständiga förbättringar enligt Lean för att effektivisera vårt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom ekonomi alternativt förvärvat likvärdiga kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet från liknande befattning. Kunskaper i kvalificerat redovisningsarbete är meriterande för befattningen. Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Arbetet kräver att du är strukturerad, handlingskraftig och flexibel samt har en hög kvalitetsmedvetenhet. Som person är du mål- och resultatinriktat och har en hög arbetskapacitet, men förstår även vikten av god service då avdelningen är en stöttande funktion inom företaget. Det är därför viktigt att du kan samarbeta och skapa goda relationer.

Vill du veta mer

Kontakta ekonomichef Maria Henfridson på telefon 0910-870 15 eller 070-250 29 52.

Facklig företrädare för Unionen är Stig Boman, telefon 0910-871 07. Vi undanber oss samtal från rekryteringsföretag.

Ansökan

Ansökningar kommer att hanteras löpande med sista ansökningsdag den 11/11. Din ansökan bestående av ett personligt brev och CV skickar du till Anna Eriksson-Ek genom att klicka på "Ansök" nedan.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till den här tjänsten. Tjänsten avser heltid och är en visstidsanställning med tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Alimak som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Alimak har cirka 375 anställda och ingår i Alimak Group. Alimak erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.

Klicka på knappen "ansök" för att eposta din ansökan till:

Nära dig

Vi finns representerade på sex kontinenter och våra sälj-, service- och uthyrningsföretag stödjer våra kunder genom ett stort sortiment av oöverträffade och starkt efterfrågade produkter och tjänster.