Sverige

Lediga tjänster i Sverige

Vår ställning som världsledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar och arbetsplattformar, kombinerat med ett stort gensvar på företagets nya teknik- och utvecklingssatsningar gör att det finns ett stort intresse för våra produkter och tekniska lösningar.

Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag då ska du söka jobb hos oss!

Ta chansen. Bli en världsmästare.

Lediga tjänster i Sverige

Vårt löfte

Vi strävar efter att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder oavsett deras storlek eller geografiska plats.

Lediga tjänster

3

Global trainee

Skellefteå, Sverige, ansök senast 31 mars 2018

Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa genom att delta i vårt globala traineeprogram. Alimak Hek finns representerat över hela världen och har bland annat två produktionsenheter, Skellefteå i Sverige och Changshu i Kina. Traineeprogrammet för 2018/2019 har fokus på vår verksamhet i Skellefteå.

Examensarbeten

Skellefteå, Sverige, ansök senast 31 januari 2018

Är du intresserad av att göra ditt examensarbete hos den världsledande tillverkaren av kuggstångsdrivna hissar? För närvarande erbjuder vi examensarbeten inom tre områden. Under ditt examensarbete möter du kunniga personer och får möjlighet att utöka dina kunskaper inom ditt ämnesområde.

Strategisk inköpare

Skellefteå, Sverige, ansök senast 19 januari 2018

Är du på jakt efter nya utmaningar? Vi behöver förstärka inköpsavdelningen med en strategisk inköpare. Vi letar efter en driven, snabblärd och flexibel person som kan hitta förbättringar och besparingar bland våra inköpta komponenter.