Sverige

Lediga tjänster i Sverige

Vår ställning som världsledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar och arbetsplattformar, kombinerat med ett stort gensvar på företagets nya teknik- och utvecklingssatsningar gör att det finns ett stort intresse för våra produkter och tekniska lösningar.

Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag då ska du söka jobb hos oss!

Ta chansen. Bli en världsmästare.

Lediga tjänster i Sverige

Vårt löfte

Vi strävar efter att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder oavsett deras storlek eller geografiska plats.

Lediga tjänster

2

Global trainee - fokus produktion

Skellefteå , Sverige, ansök senast 31 mars 2017

Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa genom att delta i vårt globala traineeprogram. Alimak Hek finns representerat över hela världen och har två produktionsenheter, Skellefteå i Sverige och Changshu i Kina. Traineeprogrammet för 2017/2018 har fokus på vår produktion främst i Skellefteå. Vi letar efter en trainee som kommer att tillbringa totalt 18 månader i Sverige och Kina med att driva projekt, processutveckling, kartläggningar och lösa operativa problem. Du kommer vara på olika avdelningar som bland annat kvalitet, inköp, konstruktion- och utveckling, marknad samt ekonomi, samtidigt som ditt huvudsakliga fokus kommer vara mot produktion i Skellefteå.

Produktionspersonal

Skellefteå, Sverige, ansök senast 26 mars 2017

Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar då ska du söka arbete hos oss! Vi söker nu ett flertal drivna medarbetare till vår produktion med erfarenhet från tillverkningsindustrin som vill vara en del i vår framgång. Vi komma att behöva förstärkningar till flera av våra avdelningar till exempel laserskärning/kantpressning, maskinbearbetning, svetsning, målning, elskåpsproduktion, montering inom både el och mekanik samt packning/avsändning.