Sverige

Lediga tjänster i Sverige

Vår ställning som världsledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar och arbetsplattformar, kombinerat med ett stort gensvar på företagets nya teknik- och utvecklingssatsningar gör att det finns ett stort intresse för våra produkter och tekniska lösningar.

Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag då ska du söka jobb hos oss!

Ta chansen. Bli en världsmästare.

Lediga tjänster i Sverige

Vårt löfte

Vi strävar efter att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder oavsett deras storlek eller geografiska plats.

Lediga tjänster

4

Inköpschef

Skellefteå, Sverige, ansök senast 26 maj 2017

Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar industri- och bygghissar då ska du söka arbete hos oss! Vi söker nu en affärsmässig och drivande inköpschef som vill vara en del i vår framgång.

Fältsäljare

Primärt Örebro,, Mellersta Sverige, ansök senast 31 maj 2017

Vill du ha hela Sverige som arbetsplats och arbeta i ett företag som är världsledande med unika hisslösningar? Har du ett tekniskt intresse och har tidigare arbetat med försäljning? Då kan tjänsten som utesäljare på Alimak Hek vara rätt tjänst för dig!

Administratör

Skellefteå, Sverige, ansök senast 26 maj 2017

Vi söker nu en strukturerad och noggrann administratör med stor servicekänsla som vill vara en del i vår framgång. Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar industri- och bygghissar då ska du söka arbete hos oss!

Servicetekniker

Skellefteå, Sverige, ansök senast 26 maj 2017

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på plats ute hos våra kunder med installationer som du utför själv, övervakning av installationer som utförs av andra än du själv, återkommande service av våra hissar, akut felsökning vid driftstörningar samt teknisk assistans och produktgenomgång i samband med driftsättningar.